Risico Inventarisatie & Evaluatie Offerteaanvraag

+31 6 42468709

info@mijntransportverzekering.eu

De Stroekeld 1, 7462 ZZ Rijssen

Reactie binnen 24u

MijnTransportVerzekering

Risico

Risico Inventarisatie en Evaluatie

De RI&E – ofwel Risico Inventarisatie en Evaluatie – is wellicht één van de grote onbekende verplichtingen van een transportondernemer. Ergens is dit logisch, want bij minder dan 25 werknemers ben je niet toetsplichtig voor de RI&E. Maar er dient wel degelijk een RI&E te zijn binnen de onderneming. Ook als je slechts één werknemer in dienst hebt.

Speciaal voor de transportbranche heeft het Sectorinstituut Transport en Logistiek een digitaal invulbaar sjabloon ontwikkeld. Klik hier om een RI&E aan te vragen.

Als je klant bent van het STL heeft u tevens recht op ‘hulp op locatie’. Er komt heel wat bij kijken bij een RI&E. Een medewerker helpt je live met het invullen er van.

Werknemers in dienst?

Zorg dat alles goed verzekerd is!

Als je werknemers in dienst hebt is het van het grootste belang dat alles goed verzekerd is voor hen. Sommige verzekeringen zijn verplicht vanuit de transport cao, zoals een pensioen en de collectieve ongevallenverzekering. Maar het is ook belangrijk dat risico’s en mogelijke aansprakelijkheid goed worden afgewogen en verzekerd. Denk bijvoorbeeld aan de loondoorbetalingsverplichting bij ziekte en de werkgeversaansprakelijkheid tijdens de werkzaamheden.

Niet gevonden wat je zocht?

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij je kunnen ondersteunen en beschermen in jouw transportactiviteiten.

Contacteer ons

Verzekerde voertuigen

Tevreden klanten

Jaar ervaring

Op zoek naar een offerte op maat?

Neem vandaag nog contact op

+31 6 42 468 709

info@mijntransportverzekering.eu

+31 6 42 468 709

De Stroekeld 1, 7462 ZZ Rijssen, Nederland