Arbeidsongeschiktheidsverzekering Offerteaanvraag

+31 6 42468709

info@mijntransportverzekering.eu

De Stroekeld 1, 7462 ZZ Rijssen

Reactie binnen 24u

MijnTransportVerzekering

Risico’s

Arbeidsongeschiktheid

Een van de grootste risico’s die je als ondernemer loopt is dat je zelf niet meer je beroep kan uitoefenen. Mijn TransportVerzekering kan je op het gebied van arbeidsongeschiktheid uitstekend adviseren. Wij maken daarbij gebruik van de modernste software. Je ontvangt na het advies een uitgewerkt rapport met meerdere scenario’s bij arbeidsongeschiktheid. Als je besluit om je daarvoor te verzekeren kunnen wij voor je bemiddelen waarbij we een keuze kunnen maken uit nagenoeg alle arbeidsongeschiktheidsverzekeringen die er in de markt zijn. Wij helpen je een keuze te maken in het woud van verzekeringen zodat je de beste premie krijgt tegen de meest gunstige voorwaarden.

Na het advies en de eventuele bemiddeling kun je bij Mijn TransportVerzekering een abonnement afsluiten om het beheer van je verzekering aan ons over te laten. Wij houden je situatie nauwlettend in de gaten en als er wetswijzigingen zijn dan informeren we je hierover.

Op zoek naar Privéverzekeringen voor transportondenemers?

Niet gevonden wat je zocht?

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij je kunnen ondersteunen en beschermen in jouw transportactiviteiten.

Contacteer ons

Verzekerde voertuigen

Tevreden klanten

Jaar ervaring

Op zoek naar een offerte op maat?

Neem vandaag nog contact op

+31 6 42 468 709

info@mijntransportverzekering.eu

+31 6 42 468 709

De Stroekeld 1, 7462 ZZ Rijssen, Nederland