Container- en Traileraansprakelijkheid
Offerteaanvraag

+31 6 42468709

info@mijntransportverzekering.eu

De Stroekeld 1, 7462 ZZ Rijssen

Reactie binnen 24u

MijnTransportVerzekering

Verzekering

Container- en Traileraansprakelijkheid 

Een container- en traileraansprakelijkheidsverzekering beschermt je transportbedrijf tegen risico’s die gepaard gaan met het gebruik (huren, lenen, gebruiken) van containers en trailers voor het vervoeren van goederen. Deze verzekering dekt doorgaans schade aan de containers en trailers zelf, evenals aansprakelijkheid voor schade aan derden of hun eigendommen die voortkomen uit het gebruik van deze transportmiddelen.

Hier zijn enkele praktische voorbeelden om te verduidelijken:

Schade aan de trailer of container: Een transportbedrijf heeft een vrachtwagen van zichzelf met een trailer die gehuurd wordt van een ander transportbedrijf. Tijdens een rit raakt de trailer beschadigd door een ongeval of slechte wegomstandigheden. De container- en trailerverzekering dekt de kosten van reparatie of vervanging van de beschadigde trailer, waardoor het bedrijf niet zelf opdraait voor de kosten.

Aansprakelijkheid voor derden: Stel dat tijdens het laden of lossen van een container een medewerker per ongeluk schade veroorzaakt aan eigendommen van een derde partij, zoals een gebouw of een voertuig. De container- en trailerverzekering dekt de kosten van de schadeclaim die door de derde partij wordt ingediend, waardoor het bedrijf niet aansprakelijk wordt gesteld voor de volledige kosten.

Verlies van lading: Tijdens het transport valt een deel van de lading uit de container of trailer, waardoor de goederen beschadigd raken of verloren gaan. De container- en trailerverzekering kan de kosten dekken van het vervangen of vergoeden van de beschadigde of verloren gegane goederen, afhankelijk van de voorwaarden van de polis.

Mijn TransportVerzekering B.V. kan bedrijven in de transportsector helpen bij het vinden van de juiste container- en trailerverzekering die past bij hun specifieke behoeften en risico’s. Ze kunnen advies geven over welke dekkingen nodig zijn op basis van het type transportactiviteiten, het aantal en het type voertuigen, en andere relevante factoren. Bovendien kunnen ze ondersteuning bieden bij het afhandelen van claims en het beschermen van het bedrijf tegen financiële verliezen als gevolg van schade aan containers, trailers of lading tijdens transport. Met een passende container- en trailerverzekering kunnen transportbedrijven hun activiteiten met meer gemoedsrust uitvoeren, wetende dat ze beschermd zijn tegen de risico’s die gepaard gaan met het gebruik van deze transportmiddelen.

Let op: als je trailers huurt of gebruikt van anderen, wordt deze verzekering meestal verplicht gesteld door de uitlener of verhuurder!

Materieel verzekeren?

Mijn TransportVerzekering heeft voor je vrachtwagens, opleggers en werkmaterieel scherpe collectieve premies tegen uitstekende voorwaarden. Naast een scherpe premie is het op zijn minst van belang om te weten wat je wel en niet hoeft te verzekeren. Is het werkrisico bijvoorbeeld van toepassing? En is het interessant om voor een vaste premie te kiezen of is no-claim korting gunstiger voor je. Wij helpen je met deze beslissingen!

Maar wij gaan verder dan dat. Met onze directe aanstellingen en het gebruik van de service van Van Kampen Groep hebben wij in totaal 125 maatschappijen tot onze beschikking. We gaan altijd op zoek naar kwaliteit, zodat u bij schade verzekerd bent van een goede en adequate schadeafhandeling.

Niet gevonden wat je zocht?

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij je kunnen ondersteunen en beschermen in jouw transportactiviteiten.

Contacteer ons

Verzekerde voertuigen

Tevreden klanten

Jaar ervaring

Op zoek naar een offerte op maat?

Neem vandaag nog contact op

+31 6 42 468 709

info@mijntransportverzekering.eu

+31 6 42 468 709

De Stroekeld 1, 7462 ZZ Rijssen, Nederland