Pensioen advies
Offerteaanvraag

+31 6 42468709

info@mijntransportverzekering.eu

De Stroekeld 1, 7462 ZZ Rijssen

Reactie binnen 24u

MijnTransportVerzekering

Sparen

Pensioen

Als ondernemer of Directeur Groot Aandeelhouder (DGA) bouw je geen pensioen op. Dat wil zeggen, als ingezetene in Nederland heb je wel recht op de AOW, de voor iedereen geldende Algemene Ouderdomswet. Deze uitkering is gebaseerd op een bestaansminimum. Maar extra aanvullende pensioenen – zoals werkgevers veelal via hun werkgever opbouwen – is een keuze die je zelf kan maken.

Mijn TransportVerzekering kan je helpen bij het maken van de juiste pensioenkeuzes. We inventariseren je persoonlijke situatie en we onderzoeken de ‘schoenendoos’. Met andere woorden, wat heb je in het verleden al opgebouwd aan kapitaalverzekeringen, pensioenen en lijfrentes. Als we dit traject samen hebben doorlopen ontstaat er uiteindelijke een beeld van hoe je ervoor staat als je met pensioen gaat en wat je nog kan of wilt opbouwen. Het is altijd een afweging tussen wat daarvoor nodig is en wat je ervoor opzij wilt zetten. Mijn TransportVerzekering begrijpt namelijk dat je ook nu leeft. Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt kunnen wij indien gewenst de bemiddeling opstarten bij diverse maatschappijen om een eventueel tekort aan te vullen. Alvorens wij het inventarisatietraject ingaan laten we je weten wat je advieskosten zullen bedragen. Dit is wel afhankelijk van een aantal zaken, zoals complexheid van de zaak, reisafstand, etc.

Op zoek naar Privéverzekeringen voor transportondenemers?

Niet gevonden wat je zocht?

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij je kunnen ondersteunen en beschermen in jouw transportactiviteiten.

Contacteer ons

Verzekerde voertuigen

Tevreden klanten

Jaar ervaring

Op zoek naar een offerte op maat?

Neem vandaag nog contact op

+31 6 42 468 709

info@mijntransportverzekering.eu

+31 6 42 468 709

De Stroekeld 1, 7462 ZZ Rijssen, Nederland