Opleggerverzekering
Offerteaanvraag

+31 6 42468709

info@mijntransportverzekering.eu

De Stroekeld 1, 7462 ZZ Rijssen

Reactie binnen 24u

MijnTransportVerzekering

Aanhanger

Oplegger verzekering

Je oplegger of aanhanger hoeft niet gedekt te zijn tegen Wettelijke Aansprakelijkheid. Een schade aan derden zal altijd via de trekker worden afgewikkeld. De (beperkte) casco verzekeringen van aanhangers en opleggers zij standaard tegen een vaste premie verzekerd. Na een eventuele schade volgt geen premiecorrectie.

Rij je met gehuurde of geleende opleggers? Sluit dan een container- en traileraansprakelijkheidsverzekering (CTA) af. Vaak wordt deze verzekering door de verhuurder (veelal is dat tevens de opdrachtgever) verplicht gesteld. Ook al is dat niet het geval, dan is het toch verstandig zo’n CTA af te sluiten. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering heeft dit risico meestal standaard uitgesloten.

Materieel verzekeren?

Mijn TransportVerzekering heeft voor je vrachtwagens, opleggers en werkmaterieel scherpe collectieve premies tegen uitstekende voorwaarden. Naast een scherpe premie is het op zijn minst van belang om te weten wat je wel en niet hoeft te verzekeren. Is het werkrisico bijvoorbeeld van toepassing? En is het interessant om voor een vaste premie te kiezen of is no-claim korting gunstiger voor je. Wij helpen je met deze beslissingen!

Maar wij gaan verder dan dat. Met onze directe aanstellingen en het gebruik van de service van Van Kampen Groep hebben wij in totaal 125 maatschappijen tot onze beschikking. We gaan altijd op zoek naar kwaliteit, zodat u bij schade verzekerd bent van een goede en adequate schadeafhandeling.

Niet gevonden wat je zocht?

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij je kunnen ondersteunen en beschermen in jouw transportactiviteiten.

Contacteer ons

Verzekerde voertuigen

Tevreden klanten

Jaar ervaring

Op zoek naar een offerte op maat?

Neem vandaag nog contact op

+31 6 42 468 709

info@mijntransportverzekering.eu

+31 6 42 468 709

De Stroekeld 1, 7462 ZZ Rijssen, Nederland