Mijn TransportVerzekering
Offerteaanvraag

Ontdek onze op maat gemaakte transportverzekeringen in Nederland. Met meer dan 15 jaar ervaring begrijpen we de unieke risico’s van jouw transportbedrijf. Bescherm jouw activa met onze uitgebreide dekking en deskundig advies.

Vraag direct een offerte aan!

+31 6 42468709

info@mijntransportverzekering.eu

De Stroekeld 1, 7462 ZZ Rijssen

Reactie binnen 24u

MijnTransportVerzekering

Materieel verzekeren?

Mijn TransportVerzekering heeft voor je vrachtwagens, opleggers en werkmaterieel scherpe collectieve premies tegen uitstekende voorwaarden. Naast een scherpe premie is het op zijn minst van belang om te weten wat je wel en niet hoeft te verzekeren. Is het werkrisico bijvoorbeeld van toepassing? En is het interessant om voor een vaste premie te kiezen of is no-claim korting gunstiger voor je. Wij helpen je met deze beslissingen!

Maar wij gaan verder dan dat. Met onze directe aanstellingen en het gebruik van de service van Van Kampen Groep hebben wij in totaal 125 maatschappijen tot onze beschikking. We gaan altijd op zoek naar kwaliteit, zodat u bij schade verzekerd bent van een goede en adequate schadeafhandeling.

Vrachtwagen

Vrachtauto verzekering

De vrachtauto verzekeren we tegen een vaste lage premie. Standaard risico’s – zoals incidenteel ADR of de schadeverzekering voor inzittenden – zijn bij ons standaard meeverzekerd.

Als je onverhoopt een schade hebt die niet gedekt is onder de verzekering dan kun je gebruik maken van de gratis verhaalservice van Mijn TransportVerzekering. Bijvoorbeeld als je een trekker niet meer casco wenst te verzekeren en je wordt buiten je schuld om aangereden. Deze schade gaan wij altijd voor je proberen te verhalen.

Aansprakelijkheid

Bedrijfsaansprakelijkheid

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering beschermt jouw transportbedrijf tegen claims die voortkomen uit schade aan eigendommen van anderen of letsel aan personen tijdens de normale bedrijfsvoering. Dit kan variëren van kleine ongelukjes tot grote incidenten die aanzienlijke financiële gevolgen kunnen hebben voor een bedrijf.

Aanhanger

Oplegger verzekering

Je oplegger of aanhanger hoeft niet gedekt te zijn tegen Wettelijke Aansprakelijkheid. Een schade aan derden zal altijd via de trekker worden afgewikkeld. De (beperkte) casco verzekeringen van aanhangers en opleggers zij standaard tegen een vaste premie verzekerd. Na een eventuele schade volgt geen premiecorrectie.

Rij je met gehuurde of geleende opleggers? Sluit dan een container- en traileraansprakelijkheidsverzekering (CTA) af. Vaak wordt deze verzekering door de verhuurder (veelal is dat tevens de opdrachtgever) verplicht gesteld. Ook al is dat niet het geval, dan is het toch verstandig zo’n CTA af te sluiten. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering heeft dit risico meestal standaard uitgesloten.

Materieel

Werkmaterieel verzekering

Heftruck, elektrische pallettruck, kooiaap, vaak schieten de verzekeringen voor het werkmaterieel er bij in. Maar ook deze hulpmiddelen dienen verzekerd te zijn. Er geldt in Nederland voor ieder motorrijtuig (ook als dit ‘slechts’ een elektrische pallettruck is) een wettelijke verplichting om je tegen aansprakelijkheid te verzekeren. Maar denk ook aan schadeverzekering voor de in-/opzittenden. Ongelukjes komen helaas vaak voor met deze werkmaterialen en in veel gevallen is letselschade een triest gevolg.

Verzekering

Container- en Traileraansprakelijkheid

Een container- en traileraansprakelijkheidsverzekering beschermt je transportbedrijf tegen risico’s die gepaard gaan met het gebruik (huren, lenen, gebruiken) van containers en trailers voor het vervoeren van goederen. Deze verzekering dekt doorgaans schade aan de containers en trailers zelf, evenals aansprakelijkheid voor schade aan derden of hun eigendommen die voortkomen uit het gebruik van deze transportmiddelen.

Hier zijn enkele praktische voorbeelden om te verduidelijken:

Schade aan de trailer of container: Een transportbedrijf heeft een vrachtwagen van zichzelf met een trailer die gehuurd wordt van een ander transportbedrijf. Tijdens een rit raakt de trailer beschadigd door een ongeval of slechte wegomstandigheden. De container- en trailerverzekering dekt de kosten van reparatie of vervanging van de beschadigde trailer, waardoor het bedrijf niet zelf opdraait voor de kosten.

Juridische

Rechtsbijstandverzekering

Een uitgebreide rechtsbijstandverzekering voor een transportbedrijf biedt juridische ondersteuning en dekking voor geschillen en juridische kosten die voortkomen uit de normale bedrijfsactiviteiten van het transportbedrijf. Dit kan variëren van contractuele geschillen tot verkeersongevallen en geschillen met werknemers of overheidsinstanties.

Ladingverzekering

Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering

Uw lading verzekert u door een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering vergt een gedegen inventarisatie en is afhankelijk van veel factoren.

U kunt daarbij denken aan de volgende vragen:

  • Op welke landen rijdt u?
  • Wat vervoert u?
  • Onder welke vervoerscondities rijdt u?
  • Heeft u met opdrachtgevers afspraken die de standaardregelingen overschrijden?
  • Besteedt u vervoer uit?
  • En als u vervoer uitbesteedt, aan wie?

Bestelwagen

Bestelbus verzekering

De bestelwagen verzekeren we tegen een vaste lage premie. Standaard risico’s – zoals incidenteel ADR of de schadeverzekering voor inzittenden – zijn bij ons standaard meeverzekerd.

Als je onverhoopt een schade hebt die niet gedekt is onder de verzekering dan kun je gebruik maken van de gratis verhaalservice van Mijn TransportVerzekering. Bijvoorbeeld als je een trekker niet meer casco wenst te verzekeren en je wordt buiten je schuld om aangereden. Deze schade gaan wij altijd voor je proberen te verhalen.

Niet gevonden wat je zocht?

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij je kunnen ondersteunen en beschermen in jouw transportactiviteiten.

Contacteer ons

Op zoek naar een offerte op maat?

Neem vandaag nog contact op

+31 6 42 468 709

info@mijntransportverzekering.eu

+31 6 42 468 709

De Stroekeld 1, 7462 ZZ Rijssen, Nederland