Loondoorbetaling Offerteaanvraag

+31 6 42468709

info@mijntransportverzekering.eu

De Stroekeld 1, 7462 ZZ Rijssen

Reactie binnen 24u

MijnTransportVerzekering

Ziekte

Loondoorbetaling bij ziekte

Onder de cao voor beroepsgoederenvervoer moet bij werknemersziekte gedurende de eerste twee jaar 100% van het loon worden doorbetaald. Voor het tweede jaar is actieve re-integratie en een aanvullende ziektekostenverzekering met minimaal fysiotherapie vereist. Als niet aan deze voorwaarde wordt voldaan, geldt een loondoorbetaling van 70%. Bij 100% ongeneeslijke arbeidsongeschiktheid geldt altijd 100% doorbetaling.

Kortom, het is belangrijk dat je deze zaken goed op een rijtje hebt. Bovendien ontvang je hulp bij re-integratie. Het is prettig dat dit gebeurt door onafhankelijke specialisten.

Werknemers in dienst?

Zorg dat alles goed verzekerd is!

Als je werknemers in dienst hebt is het van het grootste belang dat alles goed verzekerd is voor hen. Sommige verzekeringen zijn verplicht vanuit de transport cao, zoals een pensioen en de collectieve ongevallenverzekering. Maar het is ook belangrijk dat risico’s en mogelijke aansprakelijkheid goed worden afgewogen en verzekerd. Denk bijvoorbeeld aan de loondoorbetalingsverplichting bij ziekte en de werkgeversaansprakelijkheid tijdens de werkzaamheden.

Niet gevonden wat je zocht?

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij je kunnen ondersteunen en beschermen in jouw transportactiviteiten.

Contacteer ons

Verzekerde voertuigen

Tevreden klanten

Jaar ervaring

Op zoek naar een offerte op maat?

Neem vandaag nog contact op

+31 6 42 468 709

info@mijntransportverzekering.eu

+31 6 42 468 709

De Stroekeld 1, 7462 ZZ Rijssen, Nederland