Ladingverzekering Offerteaanvraag

+31 6 42468709

info@mijntransportverzekering.eu

De Stroekeld 1, 7462 ZZ Rijssen

Reactie binnen 24u

MijnTransportVerzekering

Ladingverzekering

Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering

Uw lading verzekert u door een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering vergt een gedegen inventarisatie en is afhankelijk van veel factoren.

U kunt daarbij denken aan de volgende vragen:

  • Op welke landen rijdt u?
  • Wat vervoert u?
  • Onder welke vervoerscondities rijdt u?
  • Heeft u met opdrachtgevers afspraken die de standaardregelingen overschrijden?
  • Besteedt u vervoer uit?
  • En als u vervoer uitbesteedt, aan wie?

Het goed verzekeren van uw lading is voor u van levensbelang. U zal maar een cabotagerit hebben in Duitsland met een vervoerde waarde van een half miljoen en geen cabotage aangetekend hebben op de polis! Laat u daarom goed adviseren. Mijn TransportVerzekering staat u graag bij. En niet enkel voor het aanvragen van de verzekering. Ook als u schade heeft zijn wij uw eerste aanspreekpunt.

Materieel verzekeren?

Mijn TransportVerzekering heeft voor je vrachtwagens, opleggers en werkmaterieel scherpe collectieve premies tegen uitstekende voorwaarden. Naast een scherpe premie is het op zijn minst van belang om te weten wat je wel en niet hoeft te verzekeren. Is het werkrisico bijvoorbeeld van toepassing? En is het interessant om voor een vaste premie te kiezen of is no-claim korting gunstiger voor je. Wij helpen je met deze beslissingen!

Maar wij gaan verder dan dat. Met onze directe aanstellingen en het gebruik van de service van Van Kampen Groep hebben wij in totaal 125 maatschappijen tot onze beschikking. We gaan altijd op zoek naar kwaliteit, zodat u bij schade verzekerd bent van een goede en adequate schadeafhandeling.

Niet gevonden wat je zocht?

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij je kunnen ondersteunen en beschermen in jouw transportactiviteiten.

Contacteer ons

Verzekerde voertuigen

Tevreden klanten

Jaar ervaring

Op zoek naar een offerte op maat?

Neem vandaag nog contact op

+31 6 42 468 709

info@mijntransportverzekering.eu

+31 6 42 468 709

De Stroekeld 1, 7462 ZZ Rijssen, Nederland