Mijn PrivéVerzekeringen

Voor de transportondernemer hebben wij ook een uitgebreid aanbod van privéverzekeringen en inkomensverzekeringen. Onderstaand een greep uit ons aanbod.

Meer weten?

Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Arbeidsongeschiktheid

Een van de grootste risico’s die je als ondernemer loopt is dat je zelf niet meer je beroep kan uitoefenen. Mijn TransportVerzekering kan je op het gebied van arbeidsongeschiktheid uitstekend adviseren. Wij maken daarbij gebruik van de modernste software. Je ontvangt na het advies een uitgewerkt rapport met meerdere scenario’s bij arbeidsongeschiktheid. Als je besluit om je daarvoor te verzekeren kunnen wij voor je bemiddelen waarbij we een keuze kunnen maken uit nagenoeg alle arbeidsongeschiktheidsverzekeringen die er in de markt zijn. Wij helpen je een keuze te maken in het woud van verzekeringen zodat je de beste premie krijgt tegen de meest gunstige voorwaarden.

Na het advies en de eventuele bemiddeling kun je bij Mijn TransportVerzekering een abonnement afsluiten om het beheer van je verzekering aan ons over te laten. Wij houden je situatie nauwlettend in de gaten en als er wetswijzigingen zijn dan informeren we je hierover.

Pensioen

Als ondernemer of Directeur Groot Aandeelhouder (DGA) bouw je geen pensioen op. Dat wil zeggen, als ingezetene in Nederland heb je wel recht op de AOW, de voor iedereen geldende Algemene Ouderdomswet. Deze uitkering is gebaseerd op een bestaansminimum. Maar extra aanvullende pensioenen – zoals werkgevers veelal via hun werkgever opbouwen – is een keuze die je zelf kan maken.

Mijn TransportVerzekering kan je helpen bij het maken van de juiste pensioenkeuzes. We inventariseren je persoonlijke situatie en we onderzoeken de ‘schoenendoos’. Met andere woorden, wat heb je in het verleden al opgebouwd aan kapitaalverzekeringen, pensioenen en lijfrentes. Als we dit traject samen hebben doorlopen ontstaat er uiteindelijke een beeld van hoe je ervoor staat als je met pensioen gaat en wat je nog kan of wilt opbouwen. Het is altijd een afweging tussen wat daarvoor nodig is en wat je ervoor opzij wilt zetten. Mijn TransportVerzekering begrijpt namelijk dat je ook nu leeft. Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt kunnen wij indien gewenst de bemiddeling opstarten bij diverse maatschappijen om een eventueel tekort aan te vullen. Alvorens wij het inventarisatietraject ingaan laten we je weten wat je advieskosten zullen bedragen. Dit is wel afhankelijk van een aantal zaken, zoals complexheid van de zaak, reisafstand, etc.

Privéverzekeringen

Er zijn tegenwoordig genoeg mogelijkheden om eenvoudige verzekeringen, zoals bij de meeste privéverzekeringen het geval is, te berekenen en af te sluiten. Facebook, Google en andere tech bedrijven maken dit mogelijk. Toch is het vaak verstandig om ook deze verzekeringen af te sluiten via een adviseur.

Het premieverschil tussen de verzekeringen die via ons kantoor zijn gesloten en de ‘Google’ premies is vaak minimaal. Maar je bent wel verzekerd van een meekijkende blik naar details van de voorwaarden en bij schade ontzorgen wij je. Dat zit allemaal in de premie verwerkt. Bovendien heb je alle verzekeringen onder één dak, wel zo handig!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Open chat
Powered by