Mijn Aansprakelijkheid

“waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt en waar veel wordt gewerkt worden veel fouten gemaakt”

Onderstaand een greep uit de diverse vormen van aansprakelijkheid die kunnen optreden. Neem voor het volledige assortiment en/of een uitgebreid advies contact met ons op.

Meer weten?

Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Aansprakelijkheid en rechtsbijstand

Het gezegd luidt ‘waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt en waar veel wordt gewerkt worden veel fouten gemaakt’. Hoewel je er alles aan doet om het werk zo goed mogelijk af te leveren kan het altijd gebeuren dat er zaken niet gaan zoals je wilt. Het kan zijn dat je de fout zelf hebt veroorzaakt, maar dat hoeft lang niet altijd het geval te zijn. Denk aan een werknemer die een verkeerde handeling uitvoert of een externe oorzaak die heel wat gevolgen met zich meebrengt. Daarom is het verstandig om een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten in combinatie met een rechtsbijstand. Zo ben je altijd verzekerd van de juiste hulp indien het toch niet gaat zoals je had gepland.

Lading

Je lading verzeker je met een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering vergt een gedegen inventarisatie en is afhankelijk van veel factoren.

U kunt daarbij denken aan de volgende vragen:

  • Op welke landen rijd je?
  • Wat vervoer je?
  • Onder welke vervoerscondities rijd je?
  • Heb je met opdrachtgevers afspraken die de standaardregelingen overschrijden?
  • Besteed je vervoer uit?
  • En als u vervoer uitbesteedt, aan wie?

Internetfraude

Waarschijnlijk is dit de snelst groeiende schadepost in ondernemersland. Je bent zoals altijd druk bezig en tussendoor komt er een e-mailtje binnen van je bank. Dat Denk je tenminste.. Want in werkelijkheid blijkt het een phishing mail. Of nog erger, een ransom e-mail die bij het klikken op een simpel linkje ervoor zorgt dat het dievengilde je gehele computer overneemt. Mijn TransportVerzekering volgt deze ontwikkelingen op de voet en houdt bij welke verzekeringen er het meest geschikt zijn om je bedrijf in te dekken tegen de diverse vormen van cybercriminaliteit.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Open chat
Powered by