Arbodienst

Een arbodienst die kennis van de transportbranche combineert met diagnose van het ziektebeeld en werkhervatting in de functie: Dit biedt het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) u. Naast de werkzaamheden die een Arboarts voor u uitvoert heeft het STL ook casemanagers in dienst. Specialisten die u moeilijke medische kwesties helpen versimpelen naar de vraag ‘wat kunnen u en uw zieke medewerker voor elkaar dan wel betekenen?’ Want niemand verzuimt graag. De casemanager komt bij u ter plaatse op de bedrijfslocatie.
Als u bij Mijn TransportVerzekering de arbodienstverlening van het STL afneemt dan ontvangt u direct een aantrekkelijke korting. Deze korting loopt in combinatie met de verzuimverzekering van Nationale Nederlanden op tot maar liefst € 25 per werknemer per jaar. Zo bent u voordelig verzekerd van een arbodienst die gespecialiseerd is in uw branche!
Het STL werkt samen met zelfstandige bedrijfsartsen die kennis en ervaring hebben in de transportbranche. Voor Zuidwest Nederland is dit Patrick de Roover. Patrick heeft spreekuren op diverse locaties in Zuidwest Nederland, zoals Goes, Terneuzen, Bergen op Zoom en Krimpen a/d Ijssel. Hierdoor hoeft u (zieke) werknemer nooit onnodig lang te reizen naar het spreekuur van de bedrijfsarts

Meer weten?

Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan