Succesvol verzonden!

Bedankt voor het plaatsen van een opdracht

Beste transportondernemer,

Je hebt zojuist een opdracht geplaatst op de website van Mijn TransportVerzekering. Je opdracht is nu door collega transportondernemers te vinden onder ‘aanbod’. We vragen je vriendelijk om ons te laten weten wanneer de opdracht vervuld is en deze verwijderd kan worden. Het beste kun je dat doen door een reply op deze e-mail te geven met de tekst: Deze opdracht kan verwijderd worden.

Mijn TransportVerzekering stelt deze zoekfunctie beschikbaar maar is geen bemiddelaar in het samenbrengen van vraag en aanbod. Wij wijzen iedere aansprakelijkheid af voor een eventuele schade die is ontstaan na het gebruik van deze tool.

De aanleiding voor ons om deze tool te bouwen en beschikbaar te maken voor met name de kleine en middelgrote transportondernemers is de Coronacrisis. Deze huidige gezondheidscrisis heeft ook verstrekkende economische gevolgen en zorgt er onder andere voor dat vraag en aanbod in de transportsector niet meer in evenwicht is. Bedrijven die het veel drukker hebben gekregen dan voorheen versus bedrijven die de omzet volledig zien wegsmelten. Met deze tool helpen we elkaar om vraag en aanbod beter op elkaar te laten aansluiten.

Succes in de tijd die voor je ligt, en vooral: Hoe het veilig!

Open chat
Powered by