Mijn Materieel

“Vrachtwagens, bestelbussen, opleggers en werkmaterieel goed verzekerd!”

Mijn TransportVerzekering heeft voor je vrachtwagens, opleggers en werkmaterieel scherpe collectieve premies tegen uitstekende voorwaarden. Naast een scherpe premie is het op zijn minst van belang om te weten wat je wel en niet hoeft te verzekeren. Is het werkrisico bijvoorbeeld van toepassing? En is het interessant om voor een vaste premie te kiezen of is no-claim korting gunstiger voor je. Wij helpen je met deze beslissingen.
Maar wij gaan verder dan dat. Met onze directe aanstellingen en het gebruik van de service van Van Kampen Groep hebben wij in totaal 125 maatschappijen tot onze beschikking. We gaan altijd op zoek naar kwaliteit, zodat u bij schade verzekerd bent van een goede en adequate schadeafhandeling.

Meer weten?

Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

VrachtautoVerzekering

De vrachtauto verzekeren we tegen een vaste lage premie. Standaard risico’s – zoals incidenteel ADR of de schadeverzekering voor inzittenden – zijn bij ons standaard meeverzekerd.

Als je onverhoopt een schade hebt die niet gedekt is onder de verzekering dan kun je gebruik maken van de gratis verhaalservice van Mijn TransportVerzekering. Bijvoorbeeld als je een trekker niet meer casco wenst te verzekeren en je wordt buiten je schuld om aangereden. Deze schade gaan wij altijd voor je proberen te verhalen.

OpleggerVerzekering

Je oplegger of aanhanger hoeft niet gedekt te zijn tegen Wettelijke Aansprakelijkheid. Een schade aan derden zal altijd via de trekker worden afgewikkeld. De (beperkte) casco verzekeringen van aanhangers en opleggers zij standaard tegen een vaste premie verzekerd. Na een eventuele schade volgt geen premiecorrectie.

Rij je met gehuurde of geleende opleggers? Sluit dan een container- en traileraansprakelijkheidsverzekering (CTA) af. Vaak wordt deze verzekering door de verhuurder (veelal is dat tevens de opdrachtgever) verplicht gesteld. Ook al is dat niet het geval, dan is het toch verstandig zo’n CTA af te sluiten. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering heeft dit risico meestal standaard uitgesloten.

Werkmaterieel

Heftruck, elektrische pallettruck, kooiaap, vaak schieten de verzekeringen voor het werkmaterieel er bij in. Maar ook deze hulpmiddelen dienen verzekerd te zijn. Er geldt in Nederland voor ieder motorrijtuig (ook als dit ‘slechts’ een elektrische pallettruck is) een wettelijke verplichting om je tegen aansprakelijkheid te verzekeren. Maar denk ook aan schadeverzekering voor de in-/opzittenden. Ongelukjes komen helaas vaak voor met deze werkmaterialen en in veel gevallen is letselschade een triest gevolg.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Open chat
Powered by