Bereken eenvoudig en snel uw premie.

Chauffeur?

Sluit online je verzekeringen af en ontvang € 200 cash back*
Mijn TransportVerzekering geeft je maximaal € 200 terug op je verzekeringspremie. Daar zitten wel een aantal voorwaarden aan. Lees deze goed door. Als je het er mee eens bent kun je dit laten weten door een vinkje te zetten, het KVK nummer van de werkgever in te vullen en door te gaan naar je chauffeursverzekering.

  • Je bent in loondienst
  • Je werkgever volgt de cao ‘beroepsgoederenvervoer over de weg’
  • Je sluit een verzekeringspakket af met minimaal een privéauto, een inboedelverzekering en een aansprakelijkheid particulier

Klik hier voor de overige voorwaarden

Mijn TransportVerzekering biedt een actie aan ten behoeve van alle werknemers die in de transportbranche werkzaam zijn. In het kort komt het er op neer dat u een online verzekeringsproduct kan afsluiten waarna Mijn TransportVerzekering u een cash back korting terug geeft. De volgende voorwaarden zijn van toepassing: De aanvrager van de verzekeringen is in loondienst bij een werkgever welke de cao ‘beroepsgoederenvervoer over de weg’ volgt. Om voor de korting in aanmerking te komen dient het verzekeringspakket minimaal een verzekering te bevatten voor een privéauto, inboedel en aansprakelijkheid, De cash back korting wordt na de eerste incasso overgemaakt naar het rekeningnummer die je hebt opgegeven voor de incasso, De korting bedraagt € 100 voor het eerste jaar indien je werkgever geen klant is van Mijn TransportVerzekering, Voor werknemers van onze klanten geven we € 100 cash back in het eerste én het tweede verzekeringsjaar, De korting wordt terug gevorderd indien de verzekeringen minder dan 1 respectievelijk 2 jaar hebben gelopen, Het betreft een online verzekeringsproduct die wordt afgesloten zonder advies. Mijn TransportVerzekering kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor schade die voortvloeit uit verkeerde keuzes, het niet correct beantwoorden van de slotvragen of andere vragen, het niet hebben afgesloten voor bepaalde dekkingen, etc. Dit wordt ook wel ‘execution only’ genoemd, U geeft toestemming aan Mijn TransportVerzekering om na te gaan of u voor de cash back in aanmerking komt. Dit kunnen wij doen door – al dan niet steeksproefgewijs – bij de opgegeven werkgever te verifiëren of u er daadwerkelijk werkzaam bent.

ik ga akkoord met de voorwaarden

Open chat
Powered by