De koeriersverzekering van Mijn TransportVerzekering

Mijn TransportVerzekering adviseert voor de koeriers een bestelbusverzekering met netto premies in combinatie met een abonnement. Dit bespaart je al snel vele honderden euro’s per jaar.

Veel koeriersbedrijven zijn vandaag de dag moeilijk te verzekeren. Een verschralend aanbod van verzekeraars die koeriers willen verzekeren zorgt ervoor dat er steeds meer eisen gesteld worden tegen hogere premies. Veelal is er slechts één verzekeraar die jou als ondernemer in koeriers- of pakketdienst nog wil verzekeren en dat is De Vereende. De premies rijzen letterlijk de pan uit.

Mijn TransportVerzekering helpt de koeriersbranche door een abonnement aan te bieden van slechts € 14,95 per maand (exclusief assurantiebelasting) voor de eerste bedrijfsauto plus eenmalige dossierkosten van € 49,95 (eveneens exclusief assurantiebelasting). Zodra de dossierkosten zijn voldaan en we hebben het inventarisatieformulier ontvangen gaan we voor jou offertes opvragen. Deze offertes zijn allemaal op basis van de kale premie die de verzekeraar minimaal nodig heeft. Eén van deze offertes is De Vereende zodat je ervan verzekerd bent dat je een koeriersverzekering kan afsluiten. Zodra de betaling aan de maatschappij binnen is kun je met een gerust hart verzekerd op weg.

Meer weten?

Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Offerte op maat