Arbeidsongeschikt? Hoe nu verder?

Een van de grootste risico’s die u als ondernemer loopt is dat u zelf niet meer aan de bak kan. Dat u door een ongeval of ziekte uw bedrijf niet of niet meer volledig kunt leiden. Niet voor niets gaan er in de politiek momenteel stemmen op om een arbeidsongeschiktheidsverzekering verplicht te maken voor zelfstandigen zonder personeel. Maar ook als u werknemers in dienst heeft is het belangrijk dat er aan het hoofd van uw onderneming goed leiding gegeven wordt.
Mijn TransportVerzekering kan u op het gebied van arbeidsongeschiktheid uitstekend adviseren. Wij maken daarbij gebruik van de modernste software. U ontvangt na advies een uitgewerkt rapport met meerdere scenario’s bij arbeidsongeschiktheid. Als u besluit om u daarvoor te verzekeren kunnen wij voor u bemiddelen waarbij we een keuze kunnen maken uit nagenoeg alle arbeidsongeschiktheidsverzekeringen die er in de markt zijn. Wij helpen u een keuze te maken in het woud van verzekeringen zodat u de beste premie krijgt tegen de meest gunstige voorwaarden.
Na het advies en de eventuele bemiddeling kunt u bij Mijn TransportVerzekering een abonnement afsluiten om het beheer van uw verzekering aan ons over te laten. Wij houden uw situatie en wetswijzigingen bij en we voeren periodiek – eens in de twee jaar – een premiecheck uit om na te gaan of u nog altijd voordelig uit bent met uw verzekering. Als er iets gebeurt waardoor u aanspraak op de verzekering moet maken is Mijn TransportVerzekering uw eerste aanspreekpunt en helpen wij u met het aanvragen van de uitkering.

Persoonlijk premieoverzicht

Wilt u een persoonlijk premieoverzicht van ALLE verzekeraars? Mijn TransportVerzekering kan u dit aanbieden. Neem nu contact op om uw wensen met ons te bespreken.

AOV duur

Arbeidsongeschiktheidsverzekering duur? Ontdek snel uw persoonlijke indicatieve premie van Klaverblad Verzekeringen.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan