Duurzaam verzekeren

‘Verbeter de wereld, begin bij jezelf’ is een alom gekende slogan als het gaat om het in stand houden van een duurzame wereld. We stoten met zijn allen wereldwijd veel CO2 en andere schadelijke stoffen uit. Te veel. Daarom worden er steeds meer verplichtingen opgelegd aan ondernemers om de uitstoot te beperken. Als transportondernemer of eigen vervoerder merkt u daar in de praktijk direct veel van. Als u naar de maasvlakte wilt of er is een rit fijndistributie in één van de grote steden dan komt u niet zomaar meer binnen met een vrachtwagen die teveel uitstoot. Maar ook is bijvoorbeeld in België de tolheffing mede afhankelijk van het soort EURO motor welke u in de vrachtwagen heeft.
MijnTransportVerzekering kan u niet verlossen van deze extra regelgeving. Maar we kunnen wel solidair zijn. Daarom zal iedere investering die Mijn TransportVerzekering doet met een milieubewuste bril worden gemaakt. Net zoals dat van u ook wordt verwacht. Zo wordt er naar de klanten gereden met een auto die op biogas of elektra rijdt en streven we naar een papervrije werkomgeving.
Maar wij gaan verder dan dat! We vinden namelijk dat als u aan allerlei duurzame verplichtingen dient te voldoen, wij dat ook aan uw verzekeraar kunnen vragen. Niet dat we de illusie hebben dat wij daar een allesbepalende rol in kunnen vervullen. Maar we kaarten het aan bij alle verzekeraars waar we zaken mee doen. En als u bij ons een offerte opvraagt vraag ons dan gerust naar de milieubewuste keerzijde van de betreffende verzekeraar. Om u alvast een beetje op weg te helpen hebben verwijzen wij u naar De Eerlijke Verzekeringswijzer voor u beschikbaar gemaakt. De eerlijke verzekeringswijzer publiceert rapportages van de 10 grootste levensverzekeraars (NL) met betrekking tot investeringen en omgang over zaken als milieu, wapenhandel, kinderarbeid, gendergelijkheid, etc. Klik hier om naar De Eerlijke Verzekeringswijzer te gaan.

Meer weten?

Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Vraag hier uw rijblijvende offerte aan